Запоріжжя.Locator.ua

Ваш асистент у великому місті

Павуки на Марсі — неймовірне відкриття вчених

Міжнародна організація Європейська аерокосмічна служба — EKA, оприлюднила знімки незвичайних об’єктів, розташованих на поверхні Червоної планети. Фотографії зробив і відправив на землю космічний модуль Trace Gas Orbiter, створений за проєктом ЕкзоМарс, який працює на орбіті останнього з 2018 року.

Які вітаміни лікарі рекомендують пити влітку

Літній період приносить з собою довгі, спекотні дні. Вони відзначаються не тільки теплом, але й широким розмаїттям доступних фруктів та овочів. Саме в цей період і варто максимально наситити організм найрізноманітнішими вітамінами.

Способи заощадження електроенергії, які доступні кожному

У сучасних умовах дефіциту електроенергії дуже важливо не залишатися осторонь проблеми, а брати участь у її заощадженні, тим більше, що це не вимагає від споживача великих зусиль. Додатковим стимулом стає особиста економія, яка дозволяє скоротити витрати на комунальні послуги в… Continue Reading →

Українці обирають повідомлення замість дзвінків

Одним з найпопулярніших в Україні месенджерів продовжує вивчати особливості поведінки своєї аудиторії. Viber за допомогою опитування, до якого вдалося залучити 18 тис. користувачів, зʼясував ставлення абонентів до вхідних дзвінків та аспектів анонімності.

Тривимірний принтер, який може “надрукувати” невеликий будинок протягом 80 годин

26 квітня, фахівці з університету штату Мен презентували великий тривимірний принтер під назвою Factory of the Future 1.0. Відповідний пристрій здатний виробляти об’єкти різного розміру, які підходять зокрема, для зведення доступного житла. Наприклад, будь-які довгі елементи, отримані з його допомогою,… Continue Reading →

Полімерні стакани та склянки для супів: плюси та мінуси використання для їжі

Одноразові супниці з кришкою є чудовим рішенням для закладів громадського харчування, що спеціалізуються на доставці їжі додому. Особливо, якщо йдеться про серйозне кафе, якому потрібна одноразова упаковка для перших страв, наприклад, для супів, а не маленької чебуречної. І найкращим варіантом… Continue Reading →

Як доглядати UV лампу для манікюру щоб вона служила довго

Будь-яка техніка відмінно відпрацьовує свій термін у разі, якщо за нею правильно доглядати та дотримуватися правил експлуатації, яких вимагає виробник. 

Переваги покупки обладнання для водовідведення через інтернет-магазин

Сьогодні ми поговоримо про один із важливих аспектів сучасного будівництва та ремонту — системи водовідведення. Зокрема, зупинимося на перевагах покупки необхідного обладнання через інтернет-магазин водовідведення.

Самые необходимые инструменты и оборудование для передвижных автомастерских

Передвижная автомастерская — это мобильный комплекс, оснащенный оборудованием и техникой для выполнения ремонтных и обслуживающих работ непосредственно на месте. В состав мобильной автомастерской входит специализированный фургон, укомплектованный инструментами для автомастерской, включая ванну для проверки колес.

ТОП функцій Apple Watch, які спрощують повсякденні завдання

Розумний годинник Apple Watch — це не просто стильний аксесуар, але й потужний інструмент для спрощення повсякденних завдань. Завдяки безлічі корисних функцій він може стати незамінним помічником у побуті.

« Older posts

© 2024 Запоріжжя.Locator.ua — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑